Продукти

Телефонни системи
    Фасткомс ЕООД предлага интелигентни, гъвкави комуникационни решения на базата на телефонните бизнес системи Панасоник.
Защо Ви препоръчваме Панасоник?
1. Надеждност - телефонните бизнес системи Панасоник се произвеждат в Япония и притежават сертификат ISO 9001 за дизайн, развитие и производство на телекомуникационно оборудване.
2. Лесна поддръжка - съществено качество, често пренебрегвано от потребителите. Централите Панасоник са проектирани за бърза и ефективна поддръжка. Много от настройките се задават от крайния потребител чрез системните телефони. Предлага се и лесна поддръжка чрез WINDOWS - базиран софтуер.
3. Сервиз - всички телефонни системи на Панасоник подлежат на пълно сервизно обслужване.
4. В категорията малки и средно големи централи (до 300-350 поста) системите Панасоник са без конкуренция в съотношението качество / цена.
    Новите хибридни IP телефонни централи от серията KX-TDA са изключително ефективни, гъвкави, стилни и удобни. Системният хардуер и софтуер е разработен с цел получаване на практически произволни конфигурации в зависимост от нуждите на конкретния потребител: брой на вътрешните и външни линии, типът им (стандартни, цифрови, ISDN), предаване на глас чрез интернет (VoIP), автоматично избиране на маршрут (ARS), USB терминал за връзка с PC, цифров XDP-вход и много други.
    Системните апарати Панасоник са удобни и стилни, с програмируеми бутони с осветяване, добре разбираем (осветен) дисплей, лесно използваеми бутони за навигация, ергономична конструкция, изход за слушалка (handsfree), напълно дуплексен микрофон - говорител.

    ФАСТКОМС ЕООД предлага богата гама от DECT и настолни апарати Панасоник. DECT апаратите се отличават с естетичен дизайн и ергономичност, повишена чистота на речта (използва се voice enhancer), лесна употреба, възможност за разширяване и други полезни функции. Можете да изберете между компактните безжични телефони и елегантните модели с телефонен секретар и цветен дисплей.

    ФАСТКОМС ЕООД изгражда и стремително развиващите се и бързо навлизащи софтуерни (IP) телефонни централи. Тяхната изключителна гъвкавост, надеждност, богата функционалност, кратък срок за инсталиране, лесна поддръжка и ниска цена ги прави популярни и предпочитани пред конкурентите си.

    За намаляване и контролиране на телефоннитe разходи ФАСТКОМС ЕООД предлага софтуер за отчитане на проведените телефонни разговори CALL&PAY.

При покупка на продукти над 500 лв. без ДДС осигуряваме безплатна доставка в рамките на София.